DASSY – radna odjeća koja čini razliku!

BLOG - Šarafko Vinkovci

objavljeno 26.09.2019

DASSY – visokokvalitetna radna odjeća koja čini razliku!

U našim poslovnicama od nedavno možete pronaći vrhunsku DASSY radnu odjeću. DASSY je europski brand radne odjeće namijenjene profesionalcima u raznim sektorima – građevini, izgradnji cesta, logistici.

DASSY je europska tvrtka s 46 godina iskustva u kreiranju vrhunske radne odjeće!

Moto tvrtke DASSY je proizvoditi udobnu i sigurnu radnu odjeću koja će olakšati posao profesionalcima! Svu DASSY radnu odjeću odlikuju udobnost,  kvaliteta, izdržljivost i funkcionalnost uz moderan i upečatljiv dizajn!

Kvaliteta

DASSY radna odjeća sinonim je za kvalitetu. Od izbora materijala do završne izrade – biramo samo najkvalitetnije materijale koji prolaze stroge kontrole.

Kontroliramo cijeli proces – od dizajna i proizvodnje do logistike, čime osiguravamo najbolji proizvod za naše kupce te održavamo korak s trendovima zaštitne i radne odjeće.

Funkcionalnost

DASSY radna odjeća izrazito je udobna i prilagođena potrebama profesionalnih radnika. Materijali koji se koriste omogućuju neometano kretanje i lakoću pokreta u svim uvjetima rada.

Odjeća je testirana u raznim uvjetima rada kako bi se svaki džep nalazio na pravom i lako dostupnom mjestu te tako olakšao rad profesionalnim radnicima.

Izdržljivost

DASSY radna odjeća izrađena je od kvalitetnih materijala koje jamče dugotrajnost i izdržljivost.

Drugim riječima – vaša radna odjeća traje dulje!

Kako bi postigli optimalnu kvalitetu DASSY se u proizvodnji oslanja na provjerene materijale – Cordura® izdržljive tkanine i YKK zatvarače.

Dizajn

Dodatnu vrijednost DASSY radnoj odjeći daje dizajn – DASSY kombinira bezvremenski dizajn s modernim detaljima i dodatcima.

DASSY proizvodi

DASSY ima široku paletu radne odjeće:

 • radne hlače
 • kratke radne hlače
 • radne prsluke
 • radne jakne
 • radne cipele
 • radne zimske jakne
 • radne softshell jakne

DASSY vrhunsku radnu odjeću pronađite u našim poslovnicama u Vinkovcima:

ŠARAFKO 1

ŠARAFKO 2

 • Ul. Hansa Dietricha Genschera 40 32100 Vinkovci
 • Mob: 099/8548 382
 • Tel: 032/354 240
 • Mail: [email protected]

 

 

Slične objave

Promocija alata uz Makita demo vozilo

Promocija alata uz Makita demo vozilo

Prezentacija Makita alata privukla je veliki broj kupaca i posjetitelja! U četvrtak (16.rujna) održana je prezentacija alata uz Makita demo vozilo. Promocija se održala ispred naše poslovnice Šarafko 2 u ulici H.D. Genschera 40 u Vinkovcima. Prezentacija je okupila...

Dobrodošli na našu novu web stranicu

Dobrodošli na našu novu web stranicu

Dobrodošli na novu web stranicu tvrtke Šarafko Vinkovci! Sa zadovoljstvom vas izvještavamo kako naša tvrtka ima novu, modernu web stranicu koja slijedi viziju i ciljeve našeg poslovanja! Na našoj web stranici možete pronaći sve informacije o našem poslovanju,...

Imate pitanje za nas?

Za bilo kakva pitanja o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte i naši djelatnici će vam rado pomoći.